Він не визнає своїх помилок: чи погодиться Путін на переговори з Україною
Він не визнає своїх помилок: чи погодиться Путін на переговори з Україною

Він не визнає своїх помилок: чи погодиться Путін на переговори з Україною

Владімір Путін не визнає Україною самостійним гравцем та заперечує перебування в Курській області українського регулярного війська. Ексспівробітник КДБ Сергій Жирнов розповів 24 Каналу, що Кремль погодиться на переговори лише за однієї умови.

Чи реальні перемовини з Росією Путіна

Для того, щоб Росія погодилась на перемовини з Україною за умовами мирного плану нашої країни, на думку ексспівробітника КДБ, Путіна хтось має вбити або відсторонити від влади.

Поки Путін в Кремлі, Росія офіційно не погодиться сісти ні за який стіл переговорів. Путін – неадекватна людина, яка не визнає своїх помилок,
– підкреслив Жирнов.

За його словами, російський диктатор не сприймає Україну як рівноправну та суверенну сторону. В його риториці часто зустрічається США, НАТО, Захід, однак не Україна, як самостійний гравець.

Тому Путін говорить, що якщо Росії потрібно буде з кимось домовлятись, то це напряму буде Захід, а не Україна,
– зауважив ексспівробітник КДБ.

Російський диктатор ніколи не визнає, щоплан перемоги, який Зеленський везе в США, це план перемоги суверенної України щодо перемоги Росії.

Крім цього, Путін досі не визнав, що на території Росії в Курській області перебувають регулярні українські війська. Він досі говорить, мовляв, там діють бандити та терористи.

Зауважте! Аналітики Інституту вивчення війни стверджують, що Росія продовжує публічно демонструвати свою незацікавленість у будь-якому мирному врегулюванні. Кремль цікавить лише капітуляція українського уряду та знищення України.

Тим часом прессекретар російського президента Дмітрій Пєсков заявив, що Росія вивчить план перемоги України, коли документ оприлюднять.

Теги по теме
Россия Владимир Зеленский Владимир Путин
Источник материала
loader