Вийшов трейлер документального фільму про легіонерів ГУР «Одного літа в Україні»
Вийшов трейлер документального фільму про легіонерів ГУР «Одного літа в Україні»

Вийшов трейлер документального фільму про легіонерів ГУР «Одного літа в Україні»

Стрічку можна буде переглянути на широких екранах вже цієї осені.

Вийшов трейлер документального фільму про легіонерів Головного управління розвідки Міністерства оборони «Одного літа в Україні». Про це повідомили на сайті ГУР.

Стрічка розповідає історію іноземних добровольців, які воюють проти російських загарбників у складі Міжнародного легіону ГУР. 

«Вони разом працюють, навчаються й відпочивають, але приходить час випробувань мужності та вмінь легіонерів. Місяці спекотного літа для них проходять не просто, а високий темп тренувань витримують не всі новобранці. Тим часом з фронту надходять тривожні новини про наступ росіян», — йдеться в описі. 

Творцями є команда «Вавилон’13».

Стрічку «Одного разу в Україні» можна буде переглянути на широких екранах вже цієї осені.

Раніше фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» презентував документальну стрічку «Панувати над зірками»про роботу розвідувальної та ударної авіації ГУР.

Фото: ГУР

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
война
Источник материала
loader
loader