У Києві затримали зловмисника, який через ревнощі зарізав суперника
У Києві затримали зловмисника, який через ревнощі зарізав суперника

У Києві затримали зловмисника, який через ревнощі зарізав суперника

У Києві затримали зловмисника, який через ревнощі зарізав суперника - Фото 1

Під час застілля між двома чоловіками виник конфлікт та бійка, яка стала фатальною для одного з них. На час слідства зловмисник перебуватиме під вартою, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Подія відбулась у Дарницькому районі столиці. Від лікарів поліцейські отримали повідомлення, що в будівлі на вулиці Зрошувальній вони виявили тіло 39-річного чоловіка із ножовим пораненням шиї. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та працівники відділу кримінальної поліції територіального підрозділу для з’ясування усіх обставин.

У подальшому правоохоронці встановили, що того вечора декілька товаришів розпивали алкогольні напої. Згодом, між двома чоловіками виникла сварка на ґрунті ревнощів до спільної знайомої, яка переросла у бійку. В якості аргументу один з суперників схопив побутового ножа, вдарив ним іншого у шию та втік, залишивши знаряддя злочину на місці.

Оперативники районного управління поліції встановили, що до правопорушення причетний 36-річний чоловік, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та тяжких тілесних ушкоджень. Підозрюваного протягом декількох годин розшукали та затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, а суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Tweet
Источник материала
loader
loader