У Дарницькому районі чоловік зарізав знайомого: деталі від поліції
У Дарницькому районі чоловік зарізав знайомого: деталі від поліції

У Дарницькому районі чоловік зарізав знайомого: деталі від поліції

У Києві затримали чоловіка, який під час застілля вдарив ножем у шию товариша по чарці. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

«Подія відбулась у Дарницькому районі столиці. Від лікарів поліцейські отримали повідомлення, що в будівлі на вулиці Зрошувальній вони виявили тіло 39-річного чоловіка із ножовим пораненням шиї. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та працівники відділу кримінальної поліції територіального підрозділу для з’ясування усіх обставин», – йдеться в повідомленні.

У Дарницькому районі чоловік зарізав знайомого: деталі від поліції  фото 1

Як з’ясували правоохоронці, того вечора кілька чоловіків пиячили. Під час застілля між двома приятелями виник конфлікт на ґрунті ревнощів до спільної знайомої, який переріс  у бійку. Один із суперників наніс іншому удар у шию побутовим ножем і втік, залишивши знаряддя злочину на місці.

Оперативники встановили, що до вбивства причетний 36-річний чоловік, якого  раніше неодноразово притягували  до кримінальної відповідальності за крадіжки та тяжкі тілесні ушкодження. За кілька годин підозрюваного розшукали та затримали.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне ревнивцю загрожує до 15 років позбавлення волі.

 

Источник материала
loader
loader