Щастя любить тишу, – Андрій Кравченко розповів, чому приховує особисте життя
Щастя любить тишу, – Андрій Кравченко розповів, чому приховує особисте життя

Щастя любить тишу, – Андрій Кравченко розповів, чому приховує особисте життя

Андрій Кравченко в інтерв'ю Show 24 розповів, що черпає натхнення з усього: природи, зміни локації, позитивних і негативних емоцій, пережитих моментів. Не обов'язково на створення пісні його має надихати особисте. Співак пояснив, чому приховує потаємні моменти свого життя, і відповів, хто готує йому сніданки.

Про особисте життя не розповідаю не тому, що боюся, що мене не будуть любити шанувальники. Кому потрібно знати – той знає. Щастя любить тишу. А сніданки готую сам з великим задоволенням. Це також один з моментів, які надихають,
– зізнався артист.

Повне інтерв'ю з Андрієм Кравченком читайте в рамках проєкту "Інтерв'ю24".

Під час повномасштабного вторгнення усі ми почали цінувати кожен момент життя, створювати сім'ї, виховувати дітей. Андрій Кравченко зізнався, що насправді задумувався про всиновлення.

"Можу сказати лише щодо всиновлення. Насправді це моя мрія дитинства. Тоді я часто відпочивав у дитячих санаторіях, де також були діти з інтернатів. Було дуже болісно усвідомлювати, що в них немає батьків. Тему всиновлення я навіть з мамою обговорював. Але це дуже відповідальний момент і з моїм графіком наразі це просто неможливо. Для мене ця тема відкрита, але до неї потрібно прийти", – поділився музикант.

Що відомо про Андрія Кравченка

  • Андрій Кравченко – заслужений артист естрадного мистецтва, який родом з Чернігівщини. Співочу кар'єру він почав ще у молодості.
  • Музикант під час війни допомагає ЗСУ фінансово. Раніше він навчався на військовій кафедрі.
  • Андрій Кравченко приховує своє особисте життя й сім'ю. Тому невідомо, чи одружений артист зараз. Він підкреслив, що це не спроба когось копіювати, а тверда позиція. Йому боляче, коли лізуть у приватне.
Источник материала
loader