Серію Huawei Mate 70 планують випустити в листопаді
Серію Huawei Mate 70 планують випустити в листопаді

Серію Huawei Mate 70 планують випустити в листопаді

Річард Ю, голова ради директорів Consumer BG компанії Huawei, уже оголосив, що публічна бета-версія операційної системи компанії HarmonyOS NEXT почнеться 8 жовтня. Тепер ланцюжок постачання натякає, що компанія може запустити серії Huawei Mate 70 у листопаді цього року. Однак конкретна дата запуску поки не повідомляється.

Ця новина випливає зі звіту Yicai Global, який стверджує, що багато компонентів серії Mate 70 вже були поставлені Huawei. Це означає, що телефон наближається до масового виробництва, якщо воно ще не почалося. У звіті також зазначається, що очікується, що масове виробництво почнеться до Свята середини осені в Китаї, який зазвичай відповідає середині вересня – початку жовтня. Згідно з галузевими джерелами, серія Mate 70, ймовірно, буде представлена ​​в листопаді цього року.

Для контексту: серія Huawei Mate 60 була представлена ​​в кінці серпня і випущена на початку вересня минулого року. Раніше припускали, що відкладений запуск цьогорічного флагмана пов’язаний з розробкою операційної системи HarmonyOS NEXT.

Підсумовуючи, Huawei Mate 60 і Mate 60 Pro були першими пристроями, які потрапили в заголовки газет завдяки власно розробленому 7-нм чіпсету компанії. Відтоді Huawei випустила кілька пристроїв із вдосконаленими версіями чіпсета. Ходять чутки, що серія Mate 70 буде працювати на чіпсеті Kirin 9100, який, як очікується, запропонує покращену продуктивність у порівнянні зі своїм попередником. Буде цікаво подивитися, чого зможе досягти серія Mate 70 у поєднанні з новою операційною системою. Президент компанії Mobile Cloud Чжу Юнган стверджує, що HarmonyOS NEXT за рік досягла того, на що Android і iOS знадобилося «17 років».

Згідно з нещодавнім витоком інформації від DCS, прототип Huawei Mate 70 має центральну систему 3D-розпізнавання обличчя на чотиривигнутому екрані. У той час як попередні витоки натякали на ультразвуковий сканер відбитків пальців, DCS стверджує, що серія інтегрує датчик відбитків пальців у кнопку живлення та переходить до плоского дизайну для металевої середньої рами. Оскільки ця інформація про дизайн суперечить попереднім чуткам, краще сприймати це з недовірою.

Источник материала
loader
loader