Речі героїв серіалу «Друзі» продали на аукціоні
Речі героїв серіалу «Друзі» продали на аукціоні

Речі героїв серіалу «Друзі» продали на аукціоні

На аукціоні «Friends: The One With The 30th Anniversary» продали культові речі героїв культового американського серіалу «Друзі».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Sky News.

Торги аукціонного дому Julien's Auctions були присвячені 30-річчю виходу першого епізоду «Друзів».

Лідером продажів стала студійна репродукція помаранчевого дивану закладу Central Perk, у якому збиралися головні герої серіалу. Він був проданий за 29 250 доларів, що майже у п’ятнадцять разів більше, ніж його початкова ціна.

Речі героїв серіалу «Друзі» продали на аукціоні - Фото 1

Крім цього, за 6500 доларів продали бірюзовий джемпер персонажа Метью Перрі Чендлера Бінга; за 2600 доларів – рожеве вбрання акторки Вайнони Райдер, яка зіграла у серіалі; за 3250 доларів – білу сорочку актора Брюса Вілліса.

Речі героїв серіалу «Друзі» продали на аукціоні - Фото 2

Речі героїв серіалу «Друзі» продали на аукціоні - Фото 3

Також з молотка пішла репродукція «Кубка Геллера» Роса Геллера (актор Девід Швіммер) із епізоду «The One With The Football» – її продали за 9100 доларів, що у тридцять разів перевищило очікування.

Серіал «Друзі» виходив в ефір із 22 вересня 1994 року до 6 травня 2004 року. У ньому знімалися Дженніфер Еністон (Рейчел Грін), Кортні Кокс (Моніка Геллер), Ліза Кудроу (Фібі Буфе), Метт Леблан (Джої Тріббіані), Девід Швіммер (Рос Геллер) та Метью Перрі (Чендлер Бінг).

Як повідомляв Укрінформ, коричневий фетровий капелюх, який носив актор Гаррісон Форд у другій частині франшизи про Індіану Джонса, був проданий на аукціоніу Лос-Анджелесі за 630 тис. доларів.

Фото: Julien’s Auctions

Источник материала
loader
loader