Про цей рецепт вже забули: як наші бабусі робили найпишніші оладки
Про цей рецепт вже забули: як наші бабусі робили найпишніші оладки

Про цей рецепт вже забули: як наші бабусі робили найпишніші оладки

За цим рецептом цю страву готували ще наші бабусі. Важливо вміти його відтворити, аби не загубити важливу традицію. Оригінальним рецептом поділилися читачі порталу На пенсії.

Рецепт пишних оладок

Час: 20 хвилин + 1 година

Порцій: 4

Приготування:

  1. Підігрійте воду до 40 градусів, додайте сіль, цукор, дріжджі і яйце, добре перемішайте.
  2. Просійте борошно і поступово введіть його в дріжджову суміш, ретельно розмішуючи, щоб уникнути грудочок.
  3. Накрийте миску рушником або харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 1 годину.
  4. Розігрійте сковороду з олією та обсмажуйте оладки на середньому вогні з обох сторін до золотистої скоринки.

Смачного!

Источник материала
loader
loader