Новий Honda Passport показали на офіційних фото
Новий Honda Passport показали на офіційних фото

Новий Honda Passport показали на офіційних фото

Нове покоління Honda Passport, яке стане четвертим в історії кросовера, планують презентувати до кінця осені. Щоб підігріти інтерес публіки до новинки, компанія показала її на фото та відео.

Нова Honda розсекречена не повністю, її показали у яскравому камуфляжі. Можна відзначити, що кросовер зберіг незграбний дизайн і в профіль схожий на Pilot, але при цьому отримав більш серйозну підготовку до бездоріжжя. Passport має широкі грати радіатора, великі прямокутні фари з С-подібними ДХО і бампер з масивним повітрозабірником. Можна відзначити великий напис із назвою моделі у передній частині.

Новий Honda Passport показали на офіційних фото - Фото 1

На фото та відео показали позашляхову версію моделі Passport Trailsport. На кадрах видно, як новинка долає піщані та кам’янисті траси, глибокі водні перепони та їздить крутими схилами. Під тизерним відео зазначено, що кросовер, як і раніше, буде оснащуватися 3,5-літровим мотором V6 з віддачею 280 к.с., але отримає нову автоматичну коробку передач. Привід – повний i-VTM4 другого покоління з векторизацією моменту, що крутить.

Точної дати прем’єри нової Honda Passport у компанії поки не назвали. Відомо, що на ринок кросовер надійде на початку 2025 року.

Источник материала
loader
loader