Через війну і техпорушення в Україні знеструмлені 482 населені пункти
Через війну і техпорушення в Україні знеструмлені 482 населені пункти

Через війну і техпорушення в Україні знеструмлені 482 населені пункти

Станом на ранок 25 вересня через бойові дії і технологічні порушення в Україні залишаються без електрики 482 населених пункти.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

"Минулої доби енергетики відновили живлення для 5720 споживачів, що були знеструмлені внаслідок бойових дій та технологічних порушень. На ранок залишаються частково або повністю знеструмленими через бойові дії та техпорушення 482 населених пункти", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що впродовж доби через обстріли і бойові дії були знеструмлення у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Сумській, Харківській та Херсонській областях. Зокрема, на Донеччині через обстріли залишилися без електрики промислові споживачі.

За інформацією міністерства, станом на ранок 25 вересня внаслідок бойових дій залишаються без світла понад 80 тис. споживачів на Донеччині, 4,7 тис. - у Запорізькій області, 6,7 тис. - на Сумщині, 41,9 тис. - на Харківщині, 1,7 тис. - на Чернігівщині.

У Херсоні знеструмлено понад 10 тис. споживачів, в області - понад 25 тис.

Як повідомлялось, упродовж доби 23 вересня енергетики відновили електропостачання 33,8 тис. споживачів, які знеструмлювалися через бойові дії і технологічні порушення.

Источник материала
loader
loader