Ворог завдав авіаударів по Харкову: є загиблі та травмовані
Ворог завдав авіаударів по Харкову: є загиблі та травмовані

Ворог завдав авіаударів по Харкову: є загиблі та травмовані

Зафіксовані влучання на території Київського, Шевченківського, Немишлянського та Салтівського районів міста. Загинули троє громадян, травмовано 31 людина. Правоохоронці разом із ДСНС проводять рятувальні роботи. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

24 вересня з 15:20 до 15:45 росіяни з авіації здійснили запуски авіабомб по Харківщині. Одна з ракет «ФАБ-500» влучила у дев’ятиповерховий будинок у Київському районі. Зруйновані п’ять поверхів. Під завалами опинилися мешканці будинку. Одна мешканка будинку померла у лікарні.

Начальник поліції Харківщини Володимир Тимошко повідомив, що біля пошкодженого будинку розгорнуто роботу штабу поліції.

На місці іншого влучання у Київському районі розпочалась пожежа на базі відпочинку.

У Немишлянському районі стався вибух поблизу хлібозаводу. Загинула жінка.

Внаслідок удару по Салтівському району міста пошкоджені спортивний майданчик, дитячий садок, вікна в багатоквартирних будинках та супермаркет. Від осколкових поранень помер чоловік.

На місця подій виїхали працівники поліції, рятувальники та медики. Проводяться рятувальні роботи, здійснюється евакуація громадян, постраждалим надають допомогу. На місці інших влучань у Шевченківському, Салтівському та Київському районі за медичною допомогою ніхто не звертався.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Источник материала
loader