Працювала ППО, є постраждалі: Бєлгородську область атакували невідомі цілі
Працювала ППО, є постраждалі: Бєлгородську область атакували невідомі цілі

Працювала ППО, є постраждалі: Бєлгородську область атакували невідомі цілі

У вівторок ввечері, 24 вересня, губернатор Бєлгородської області Вячеслав Гладков написав, що двічі за день в регіоні працювала ППО, про що інформує 24 Канал.

Постраждалі на Бєлгородщині

За словами російського чиновника, системи ППО збили над областю декілька цілей, але й не обійшлось без постраждалих. За попередньою інформацією, є чотири людини, які зазнали поранень.

На кадрах, що поширюють в мережі телеграм-канали, видно пожежу та густий стовп чорного диму, що підіймається над регіоном. Що саме опинилося під прицілом у Бєлгородській області цього разу – достеменно невідомо.

Дим над Бєлгородською областю / Світлини з пабліків

Гладков заявив, що пожежі, які спалахнули в регіоні в ході атаки, нібито є наслідком прямих влучань. У такий спосіб російський чиновник спробував запевнити, що російська ППО тут нібито ні до чого, однак не став на цьому особливо акцентувати.

Як зазначив губернатор Бєлгородщини, загорілися 4 будинки, гараж та надвірна споруда. Пожежники вирушили приборкувати полум'я.

Раніше телеграм-канали писали, що комбінат "Кам'янський" у Ростовській області Росії, де виготовляють паливо для ракетних двигунів, могли атакувати українські "Нептуни". Обстріл, ймовірно, призвів до пошкодження труби газопостачання та займання трави.

Теги по теме
пострадавшие
Источник материала
loader