Харківська прокуратура показала відео наслідків удару РФ по багатоповерхівці
Харківська прокуратура показала відео наслідків удару РФ по багатоповерхівці

Харківська прокуратура показала відео наслідків удару РФ по багатоповерхівці

Внаслідок прямого влучання авіабомби у девʼятиповерховий житловий будинок у Київському районі є загиблі по постраждалі. Харківська обласна прокуратора повідомила нові деталі терористичного акту РФ та показала відео наслідків удару.

«Кількість поранених у Харкові станом на вечір 24 вересня зросла до 34 людей: 16 чоловіків, 17 жінок та одна неповнолітня – дівчина 17 років. Безвісти зниклою залишається жінка. Пошуково-рятувальна операція триває», – йдеться у повідомленні.

Моторошні кадри багатоповерхівки у Харкові 🥲

Внаслідок прильоту російських авіабомб у місті загинуло три людини 🕯, ще 35 - постраждало.🙏 pic.twitter.com/j4ZdGP1nav

— ГЛАВКОМ (@GLAVCOM_UA) September 24, 2024

Згодом Поліція Харківської області повідомила, що росіяни з авіації здійснили запуски восьми авіабомб по Харківщині. Одна з ракет «ФАБ-500» влучила у дев’ятиповерховий будинок. Одна мешканка будинку померла у лікарні.

Харківська прокуратура показала відео наслідків удару РФ по багатоповерхівці фото 1
фото: Харківська обласна прокуратура

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

До слова, багатоповерхівку, по якій прийшовся удар у Київському районі Харкова, окупанти вже обстрілювали на початку повномасштабної війни.

Також російські сили атакували цивільне хлібопекарське підприємство в Харкові. Внаслідок удару одна людина загинула, ще вісім – постраждали.

Источник материала
loader
loader