Житель Білгорода-Дністровського вдарив на зупинці підлітка та відібрав у нього телефон
Житель Білгорода-Дністровського вдарив на зупинці підлітка та відібрав у нього телефон

Житель Білгорода-Дністровського вдарив на зупинці підлітка та відібрав у нього телефон

Житель Білгорода-Дністровського вдарив на зупинці підлітка та відібрав у нього телефон - Фото 1

Слідчі вилучили чуже майно у правопорушника та повідомили йому про підозру. За скоєне фігуранту загрожує ув’язнення.

До Білгород-Дністровського районного відділу поліції звернувся 16-річний хлопець і повідомив, що ввечері, коли він ховався від дощу на зупинці, до нього підійшов невідомий молодик, схопив за волосся, вдарив по обличчю і повалив на землю. Завдавши ще декількох ударів по голові юнакові, зловмисник наказав йому віддати телефон, який той тримав у руках, і втік.

Начальник територіального підрозділу поліції Павло Бобчинський повідомив, що оперативникам сектору кримінальної поліції знадобилося лише кілька годин, аби встановити та розшукати правопорушника. Ним виявився 22-річний місцевий житель. Під час невідкладного обшуку за місцем мешкання молодика правоохоронці вилучили телефон потерпілого. Правопорушника затримали в процесуальному порядку.

За наявності достатніх доказів слідчі повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, з застосуванням насильства, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчиненому в умовах воєнного стану. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Згідно з частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України, правопорушнику загрожує до 10-ти років позбавлення волі.

Досудове розслідування здійснюється під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури.

Слідство триває.

Білгород-Дністровський районний відділ поліції Одещини

Tweet
Источник материала
loader
loader