Показали смартфон iQOO Z9 Turbo+ з ультратонкою батареєю на 6400 мАг: коли вийде
Показали смартфон iQOO Z9 Turbo+ з ультратонкою батареєю на 6400 мАг: коли вийде

Показали смартфон iQOO Z9 Turbo+ з ультратонкою батареєю на 6400 мАг: коли вийде

У нового смартфона від iQOO буде інноваційна технологія бездротової мережі Wi-Fi 7 і незвичайний дисплей із захисним екраном C8.

iQOO випустить свій новий телефон iQOO Z9 Turbo+ 24 вересня. У нього буде двочастотний GPS і мобільний зв'язок 5.5G, повідомляє IT Home.

Телефон оснащений процесором Dimensity 9300+. Для порівняння, випущений у квітні цього року iQOO Z9 Turbo має в своєму розпорядженні процесор Snapdragon 8s Gen 3 + і незалежний графічний чип Turbo. Його ціна починалася з 283 доларів.

Апарат iQOO Z9 Turbo+ має такі характеристики:

  • Двочастотний GPS, чотиричастотний Beidou.
  • Нова технологія бездротової мережі Wi-Fi 7.
  • Дводіапазонне з'єднання Wi-Fi.
  • Мобільний зв'язок 5.5G.

Раніше також було підтверджено, що мобільний телефон iQOO Z9 Turbo+ буде оснащений флагманським захисним екраном C8 з роздільною здатністю 1,5K і частотою 144 Гц. У створенні дисплея використані новітні люмінесцентні матеріали TCL Huaxing.

Він оснащений ультратонкою батареєю Blue Ocean ємністю 6400 мАг, що оновило iQOO; рекордною ємністю акумулятора.

Його корпус має товщину всього 7,98 мм. Вага — лише 196 г. Термін служби акумулятора становить чотири роки, ємність акумулятора все ще перевищує 80%.

Для отримання додаткової інформації про конфігурацію та ціну мобільного телефону iQOO Z9 Turbo+, варто звернути увагу на саму конференцію iQOO 24 вересня.

Источник материала
loader