Користувачі iPhone 16 Pro повідомляють про «зависання» дисплея
Користувачі iPhone 16 Pro повідомляють про «зависання» дисплея

Користувачі iPhone 16 Pro повідомляють про «зависання» дисплея

Apple має справу з невдалим запуском серії iPhone 16, навіть на моделі Pro спостерігався нижчий, ніж очікувалося, попит. Але, схоже, для бренду все погіршується, оскільки власники iPhone 16 Pro скаржаться на проблеми з дисплеєм на своєму телефоні за тисячу доларів.

Проблема із зависанням сенсорного екрана Apple iPhone 16 Pro

Почали надходити повідомлення від користувачів про те, що екрани їхніх моделей iPhone 16 Pro перестають реагувати. Ця новина вперше з’явилася на Reddit, коли власники iPhone 16 Pro скаржилися на проблеми з сенсорним екраном у своїх пристроїв. Очевидно, екрани iPhone 2024 року випуску не реагують через випадкові дотики. Ця проблема здебільшого з’являється в правій половині дисплея, де також розташована кнопка нової камери.

iPhone 16 Pro

Багато хто вважав, що ця нова кнопка може бути причиною цієї проблеми. Користувачі стверджували, що сенсорний екран перестав реагувати, якщо їхні руки торкалися кнопки камери. Таким чином, якщо ви випадково поклали руку на кнопку камери, екран затримується або не працює взагалі. Apple iPhone 16 Pro Зависання є тимчасовим, хоча домашня панель не впливає. Хоча проблема може виникати з правої половини, дисплей перестає реагувати на всіх чотирьох краях екрана.

Враховуючи те, що користувачі не можуть проводити пальцем або торкатися, але домашня панель залишається незмінною, проблема може бути пов’язана з програмним забезпеченням iPhone. Є функція під назвою «Відмова від долоні», яку навіть продемонстрував Хаос Тіан на Mastodon. Як випливає з назви, він забороняє всі сенсорні введення, щоб відхилити будь-які небажані дії на iPhone 16. Здається, ця проблема не стосується старих моделей, оскільки він продемонстрував, як iPhone 13 mini, який також має відхилення долоні, не стикався з таким питання. Apple, ймовірно, може виправити це за допомогою оновлення, якщо це насправді алгоритм відхилення долоні, хоча проблема з несправною кнопкою камери може вимагати апаратного виправлення.

Источник материала
loader