На телеканалі 2+2 відбудеться прем’єра комедійного детективу «Ворон та Воробйов»
На телеканалі 2+2 відбудеться прем’єра комедійного детективу «Ворон та Воробйов»

На телеканалі 2+2 відбудеться прем’єра комедійного детективу «Ворон та Воробйов»

Головних героїв зіграли Володимир Ращук та Ярослав Шахторін

З 23 вересня телеканал 2+2 розпочинає прем’єрний показ 16-серійного комедійного детективу «Ворон та Воробйов», який виходитиме з понеділка по четвер о 20:15. Про це повідомила пресслужба телеканалу.

«Це історія про пригоди двох приватних детективів з несумісними характерами та абсолютно різними методами розслідування — Андрія Воробйова та Петра Воронцова. Розслідуючи заплутану справу, вони дізнаються про бандитський сейф з кругленькою сумою — 50 мільйонів доларів! Але щоб дістатися до грошей, запеклим конкурентам і ворогам доведеться стати командою», — йдеться у повідомленні пресслужби.


Зйомки серіалу «Ворон та Воробйов» відбулися наприкінці 2021 року в Києві та області.

«Ворон та Воробйов» — це остання прем’єра каналу, знята до повномасштабного вторгнення. Вже тоді ми почали зміщувати акценти з традиційних поліцейських історії в більш легкі й життєві. Тож цієї осені починаємо серіальний сезон з комедійного детективу з цікавими героями, яскравим кастингом, простими та зрозумілими кейсами в кожному епізоді», — зазначив Генеральний продюсер каналу 2+2 Сергій Кизима.

У компанії додають, що Роль Ворона писалася саме під Володимира Ращука, який на початку повномасштабного вторгнення Росіїї в Україну пішов добровольцем на фронт і зараз захищає країну.

Його напарника — Воробйова — зіграв Ярослав Шахторін, їхню компаньйонку Алісу — Таїсія-Оксана Щурук.

Також у серіалі знялися Дмитро Суржиков, Тетяна Малкова, Катерина Руда та ін. Режисер — Олександр Сальников.

Особливість серіалу в тому, що актори на майданчику дуже багато імпровізували. Режисер та сценаристи під час знімань створювали ситуації та пропонували акторам варіанти виходу з них. Тож стрічка вийшла не зіграною, а справжньою, з живими реакціями та емоціями.

«Ми хотіли показати конфліктні ситуації та цікаві, неординарні рішення для виходу з них. Це добра, класно зроблена стрічка, з чудовими акторами, які дотепно імпровізували на майданчику. Тому й сцени вийшли живі, справжні й смішні», —  зазначив Олександр Сальников.

Під час знімань акторам довелося пройти чимало випробувань. Ращук і Шахторін заради ефектного кадру пірнали в кінці листопада в холодну річку. Таїсія Щурук «працювала» на майданчику в самій лише білизні, билася одразу з шістьма чоловіками та брала участь у байкерських перегонах. У стрічці також будуть ефектні бійки зі стріляниною, любовна інтрига та багато добірного гумору.

Серіал «Ворон і Воробйов» на замовлення каналу 2+2 знімала продакшн-студія SFERA FILM.

Режисер: Олександр Сальников.

Автори сценарію: Артем Кобзан, Андрій Виштак.

Продюсери: Сергій Кизима, Сергій Карпенко, Дмитро Сафановський, Вадим Червяков.

Фото: пресслужба телеканалу 2+2

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
фильм
Источник материала
loader
loader