Знаменитості публічно підтримали Гарріс на президентських перегонах
Знаменитості публічно підтримали Гарріс на президентських перегонах

Знаменитості публічно підтримали Гарріс на президентських перегонах

Американська співачка Дженніфер Лопес та легендарна акторка Меріл Стріп стали частиною зростаючої армії голлівудських зірок, які публічно підтримали Камалу Гарріс на майбутніх президентських виборах у США. Відома 59-річна демократка, яка претендує на посаду президента США, здобула потужну підтримку не тільки від звичайних виборців, а й від багатьох знаменитостей.

Про свою підтримку Гарріс Лопес і Стріп заявили під час ток-шоу Опри Вінфрі, де головною запрошеною гостею стала сама політикиня. Під час ефіру голлівудські зірки та співаки приєдналися до обговорення в онлайн-форматі, висловлюючи свою підтримку. Меріл Стріп, яка вийшла на зв’язок під час шоу, навіть випадково назвала Гарріс “президенткою”, що викликало жартівливу реакцію Камали.

“Вітаю, президентко Гарріс!” – виголосила акторка під час ефіру. У відповідь демократка, посміхаючись, зауважила: “Ще 47 днів до того, як стане відомо, хто буде наступним президентом”.

Хто ще підтримав Камалу Гарріс?

До зіркової групи підтримки Камали Гарріс також приєдналися такі знаменитості, як Браян Кренстон, Бен Стіллер та Джулія Робертс. Про це повідомили на сторінці спільноти прихильників Гарріс у Twitter. Також першу публічну підтримку Гарріс висловила популярна співачка Тейлор Свіфт після президентських дебатів у США. Свіфт назвала демократку “талановитим лідером”, закликаючи своїх шанувальників голосувати за неї.

Молодіжна ікона Біллі Айліш також висловила свою підтримку Камалі Гарріс. У своєму відеозверненні співачка закликала американців голосувати за політикиню, наголошуючи на важливості цих виборів для майбутнього країни.

Чому підтримка зірок важлива?

Участь знаменитостей у політичних кампаніях часто відіграє важливу роль у залученні молодих виборців. Знамениті особи, такі як Дженніфер Лопес, Меріл Стріп, Тейлор Свіфт та Біллі Айліш, мають величезну аудиторію та можуть впливати на думки своїх прихильників, мобілізуючи їх для активної участі у виборах.

Підтримка таких зірок може допомогти Камалі Гарріс зміцнити свою популярність серед молодих і прогресивних виборців, що стане важливим фактором у її боротьбі за пост президента США.

Источник материала
loader
loader