З’явилися дані щодо покращень екрану в iPhone 17 та iPhone 17 Slim
З’явилися дані щодо покращень екрану в iPhone 17 та iPhone 17 Slim

З’явилися дані щодо покращень екрану в iPhone 17 та iPhone 17 Slim

Минуло лише кілька тижнів з моменту анонсу нової лінійки смартфонів Apple iPhone 16, а в Інтернеті вже з’явилися свіжі витоки щодо майбутньої серії iPhone 17. Як повідомляє Росс Янг із Display Supply Chain Consultants, серія отримає кілька важливих змін.

Насамперед підтверджено чутки про те, що замість версії Plus в лінійці з’явиться iPhone 17 Slim, який доповнить моделі iPhone 17, iPhone 17 Pro та iPhone 17 Pro Max.

Також повідомляється, що iPhone 17 отримає оновлений дисплей LTPO OLED, що дозволить динамічно змінювати частоту оновлення від 1 Гц до 120 Гц, удвічі більше порівняно з iPhone 16.

Модель iPhone 17 Slim також отримає LTPO OLED дисплей, як і базова модель, що не дивно, адже Apple прагне привернути увагу до Slim-версії.

Раніше Росс Янг заявляв, що iPhone 17 Pro та iPhone 17 Pro Max матимуть підекранну технологію Face ID, однак пізніше цей витік був спростований інформатором, який назвав це непорозумінням, зауважили журналісти 9to5Mac.

Зважаючи на те, що серія iPhone 16 не викликала значного інтересу через відсутність значних нововведень, Apple може врахувати ці недоліки й забезпечити лінійку iPhone 17 більш відчутними покращеннями.

Источник материала
loader
loader