Зеленський відреагував на заяву Трампа про Україну під час дебатів
Зеленський відреагував на заяву Трампа про Україну під час дебатів

Зеленський відреагував на заяву Трампа про Україну під час дебатів

Під час дебатів Дональда Трампа спитали, чи є перемога України у війні національним інтересом США. Політик тоді ухилився від прямої відповіді. Він сказав, що хоче, абивійна припинилася. У Зеленського поцікавилися, чи було йому неприємно почути таку заяву від республіканця.

"Він думає, що знає, як завершити війну, але це не так"

Глава держави зауважив, що зараз у Трампа триває передвиборча кампанія, і він робить політичні заяви. Коли республіканець каже, що хоче кінця війни, то він висловлює побажання усього світу.

Але ось страшне питання: хто візьме на себе витрати на припинення війни? Хтось може сказати, що Мінські домовленості або зупинили, або заморозили бої в якийсь момент. Але вони також дали шанс росіянам ще краще озброїтися та посилити свої фейкові претензії на наші окуповані ними території,
– заявив президент.

Володимир Зеленський вважає, що Трамп насправді не знає, як зупинити війну, навіть якщо він думає, що знає як.

У цій війні часто чим глибше дивишся, тим менше розумієш. Я бачив багатьох лідерів, які були переконані, що знають, як покінчити з цим завтра, і, занурившись у це глибше, вони зрозуміли, що це не так просто,
– пояснив Зеленський.

Також президент прокоментував план Джей Венса, кандидата у віцепрезиденти Трампа.

Зеленський наголосив, що не вважає концепцію Венса планом, і що "думка про те, що світ має закінчити цю війну за рахунок України, є неприйнятною".

Теги по теме
Дональд Трамп
Источник материала
loader
loader