У РФ заявили про атаку дронів і пожежу у Ростовській області
У РФ заявили про атаку дронів і пожежу у Ростовській області

У РФ заявили про атаку дронів і пожежу у Ростовській області

Вибух було чути біля Бавовняного комбінату у місті Шахти та у сусідній Кіріївці. Також повідомляється, що пожежа могла бути в районі Шахтинської електропідстанції.

У Ростовській області РФ у ніч проти 22 вересня через атаку БПЛА працювали сили та засоби протиповітряної оборони. У Міллерівському районі пролунали вибухи і сталася пожежа. Про це повідомив губернатор Ростовської області Василь Голубєв та місцеві ТГ-канали.

За словами губернатора, через падіння уламків дрона у полі спалахнула суха рослинність. Попередньо “постраждалих та руйнувань немає”.

Як пишуть соцмережі, сильний вибух було чути біля Бавовняного комбінату у місті Шахти та у сусідній Кіріївці. Також повідомляється, що пожежа могла бути в районі Шахтинської електропідстанції.

Нагадаємо, нафтобаза в місті Пролетарськ у Ростовській області Росії горіла понад два тижні. З’явились супутникові знімки, на яких видно наслідки займання на цьому ворожому об’єкті.

Також повідомлялося, що у ніч на 15 вересня низка російських регіонів зазнали атаки українських дронів. Зокрема міноборони РФ відзвітувало про нібито знищення 29 безпілотників.



Теги по теме
Россия Взрыв
Источник материала
loader