Трамп та Гарріс замість дебатів можуть дати окремі інтерв'ю - ЗМІ
Трамп та Гарріс замість дебатів можуть дати окремі інтерв'ю - ЗМІ

Трамп та Гарріс замість дебатів можуть дати окремі інтерв'ю - ЗМІ

Колишній президент США Дональд Трамп відмовився від других дебатів з віцепрезиденткою Камалою Гарріс. Проте обидва кандидати у президенти можуть дати окремі інтерв'ю.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Axios.

"Як стало відомо Axios, віцепрезидентка Гарріс та колишній президент Трамп розглядають інтерв’ю для "60 хвилин", які вийдуть один за одним 7 жовтня як фінал виборчої кампанії", - йдеться у повідомленні.

Обидва кандидати Трамп та Гарріс розглядають можливість проведення інтерв'ю у програмі "60 хвилин" на каналі CBS News. За даними Axios, кампанія Гарріс веде активні переговори з програмою "60 хвилин". Джерела з оточення Трампа кажуть, що інтерв'ю відбудеться найближчим часом, але дату поки що не визначено. Також повідомляється, що до участі в інтерв’ю запрошено кандидатів на посаду віцепрезидента Тіма Волза та Джей Ді Венса.

Як повідомляв Укрінформ, у США пройшли перші телевізійні дебати між кандидатами в президенти від Демократичної партії Камалою Гарріс та Республіканської – Дональдом Трампом.

63% учасників опитування телеканалу CNN, проведеного SSRS серед зареєстрованих виборців, вважають, що на теледебатах краще виступила Гарріс.

Президентські вибори у США відбудуться 5 листопада.

Фото: CBS News

Теги по теме
США Дональд Трамп
Источник материала
loader