На Чернігівщині застосовували графіки аварійних відключень
На Чернігівщині застосовували графіки аварійних відключень

На Чернігівщині застосовували графіки аварійних відключень

У Чернігівській області для недопущення перевантаження в мережі запроваджували графік аварійних відключень для споживачів Бахмацького, Ніжинського та Прилуцького районів. Наразі всі черги включені.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє АТ «Чернігівобленерго». 

«О 18:46 отримали команду Регіонального диспетчерського центру Центрального регіону НЕК «Укренерго»: для недопущення перевантаження в мережі 110 кВ ввести графік аварійних відключень (ГАВ) на величину 15 МВт для споживачів Бахмаччини, Ніжинщини та Прилуччини», - йдеться у повідомленні.

В обленерго додали, що відключаються з 1 до 7 черги включно.

Пізніше в АТ «Чернігівобленерго» повідомили про збільшення обмеження за графіком аварійних відключень споживачів Бахмацького, Ніжинського та Прилуцького районів.

«О 19:15 отримали команду Регіонального диспетчерського центру Центрального регіону НЕК «Укренерго»: збільшити обмеження за Графіком аварійних відключень (ГАВ) для споживачів Бахмаччини, Ніжинщини та Прилуччини», - йдеться у повідомленні.

В обленерго наголосили, що додатково відключаються з 8 до 10 черги. Відповідно відключеними до окремого розпорядження НЕК «Укренерго» залишатимуться усі черги графіка аварійних відключень зазначених районів.

Згодом в обленерго оголосили про скасування графіка аварійних відключень для споживачів Бахмацького, Ніжинського та Прилуцького районів.

«О 19:55 отримали команду Регіонального диспетчерського центру Центрального регіону НЕК «Укренерго» щодо відміни Графіка аварійних відключень (ГАВ) для споживачів Бахмаччини, Ніжинщини та Прилуччини», - йдеться в повідомленні.

В обленерго повідомили про включення всіх черг графіка аварійних відключень.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок, 23 вересня, застосування графіків відключення електроенергії не прогнозується.

Источник материала
loader
loader