Microsoft запускає Windows для пристроїв iPhone, Mac і Android
Microsoft запускає Windows для пристроїв iPhone, Mac і Android

Microsoft запускає Windows для пристроїв iPhone, Mac і Android

Microsoft сьогодні запускає програму Windows для macOS, iOS, iPadOS, веб-браузерів, пристроїв Android і навіть ПК з Windows. Програма Windows, по суті, є центром для потокової передачі копії Windows із різноманітних джерел, включаючи Windows 365, віртуальний робочий стіл Azure, віддалений робочий стіл тощо.

Цей новий уніфікований додаток тестувався майже рік і включає настроюваний головний екран, підтримку кількох моніторів і перенаправлення USB, щоб ви могли використовувати локальні пристрої, такі як веб-камери, пристрої зберігання даних і принтери, як якщо б вони були підключені безпосередньо до хмари ПК.

Інтерфейс програми Windows.
Інтерфейс програми Windows. Зображення: Microsoft

Ця програма для Windows обмежена робочими та навчальними обліковими записами Microsoft, оскільки вона призначена в основному для наявних користувачів клієнтів віддаленого робочого стола для Windows та інших операційних систем. Microsoft має подібні програми для віддаленого підключення до комп’ютерів у Windows протягом десятиліть, включаючи програму Remote Desktop Connection, яка все ще постачається як частина Windows 11. Ці програми, включно з новою Windows, корисні для підключення до робочих комп’ютерів із персонального ноутбука. або ПК.

Однак немає жодних ознак того, що Microsoft планує підтримувати облікові записи споживачів у своїй новій програмі для Windows. Минулого року було виявлено, що Microsoft має довгострокову мету повністю перенести Windows у хмару , щоб «забезпечити покращені служби на основі ШІ та повний роумінг цифрового досвіду людей».

Користувачі Windows можуть отримати програму Windows із Microsoft Store . Він також доступний у Apple App Store для macOS, iOS та iPadOS. Сьогодні версія для Android переходить у загальнодоступний режим попереднього перегляду.

Источник материала
loader
loader