Канада та Україна спільно протидіятимуть пропаганді РФ через кіно
Канада та Україна спільно протидіятимуть пропаганді РФ через кіно

Канада та Україна спільно протидіятимуть пропаганді РФ через кіно


Раніше Міжнародний кінофестиваль у Торонто (TIFF) скасував показ фільму Росіяни на війні російської режисерки Анастасії Трофімової після масових протестів.

Міністр культури та стратегічних комунікацій України Микола Точицький провів зустріч із Заступницею міністра культурної спадщини Канади Ізабель Монду, під час якої обговорили важливі питання двосторонньої співпраці. Про це поінформувала Мінкульту напередодні, 21 вересня.

Особливу увагу сторони приділили боротьбі з дезінформацією, зокрема протидії впливу російської пропаганди через кіноіндустрію.

Окрім цього, учасники перемовин акцентували на важливості стратегічних комунікацій задля протидії інформаційним атакам росії і формуванню об’єктивного уявлення про історію та культуру України у світі.

Також обговорили завершення проєкту будівництва Національного музею Голодомору-геноциду в Києві, що є важливим кроком у збереженні історичної пам’яті про одну з найтрагічніших сторінок в історії України.

Раніше ми повідомляли, що Міжнародний кінофестиваль у Торонто (TIFF) скасував показ фільму Росіяни на війні російської режисерки Анастасії Трофімової після масових протестів.



Теги по теме
МИД Украины Канада пропаганда
Источник материала
loader
loader