Як стильно одягнутися в офіс: 5 найкращих варіантів
Як стильно одягнутися в офіс: 5 найкращих варіантів

Як стильно одягнутися в офіс: 5 найкращих варіантів

Офісний дрес-код вже давно не складається з сорочки та спідниці-олівця, пише Lady 24. Тепер у всіх є можливість одягати стильне та модне вбрання, яке буде підкреслювати вашу індивідуальність.

Ми проаналізували аутфіти дівчат, які підійдуть для виходу в офіс та радимо й вам надихнутися їхніми стилізаціями. Всі образи легко повторити, оскільки речі чудово поєднуються між собою.

Штани і кардиган

Створіть красивий костюм на основі штанів, а замість жакета – оберіть кардиган того ж кольору. Під низ одягайте білу базову футболку та довершуйте образ цікавим взуттям на підборах.

Сорочка і штани

Приміряйте на собі цікаву блакитну сорочку в смужку в поєднанні з класичними чорними штанами. Для створення романтичного та милого образу, доповніть look сітчастими балетками.

Кардиган і джинси

Оберіть для себе цікавий кардиган трендового бордового кольору та поєднайте з лоферами цього кольору. Бордовий відтінок – хіт осені 2024 року, тож в цих речах ви точно будете виглядати модно та красиво. Завершити аутфіт можна базовими джинсами.

Жакет і джинси

Створіть образ на основі класичного та кежуального стилю. Одягайте білу базову футболку та поєднуйте її з жакетом сірого кольору, джинсами та балетками Мері Джейн.

Светр і довга спідниця

Спідниці в довжині міді чи максі залишаються на піку популярності. Для красивого образу обирайте светр і спідницю в одному кольорі для монохромного аутфіту. Такий look можна поєднати з балетками чи чоботами.

Додавайте до цих образів шкіряні куртки, бомбери чи тренчі. Також особливої родзинки аутфітам додадуть головні убори та прикраси, тож завжди довершуйте ними свої виходи.

Источник материала
loader
loader