Курка в лаваші: елементарний рецепт розкішного перекусу від Ярославського
Курка в лаваші: елементарний рецепт розкішного перекусу від Ярославського

Курка в лаваші: елементарний рецепт розкішного перекусу від Ярославського

Суддя проєкту "МастерШеф" Володимир Ярославський у своєму інстаграмі розповів, як зробити смачну курку в лаваші. Обов'язково втільте в життя цей простий рецепт.

Курка в лаваші

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 3

Інгредієнти:
– 3 круглі лаваші;
– 4 великі курячі стегна;
– сухий часник, улюблені спеції, сіль, перець, олія до смаку;
– 1 середня цибулина;
– 1 маленький кабачок;
– 1 великий болгарський перець;
– сир до смаку.
Соус:
– банка густої сметани 15%;
– 1 велика столова ложка зернової гірчиці;
– 3 столові ложки соусу барбекю;
– пучок різної зелені (петрушка, кінза, зелена цибуля).

Дивіться, як приготувати курку в лаваші: відео

Приготування:

  1. Курку наріжте шматочками приблизно 1,5 на 1,5 сантиметра. Щедро додайте улюблених спецій та обсмажте на олії до готовності.
  2. На тій самій пательні окремо обсмажте подрібнену цибулю. Потім додайте нарізані кубиком болгарський перець та цукіні. Готуйте до м'якості.
  3. Тим часом змішайте всі інгредієнти для соусу, додайте посічену зелень та сіль.
  4. Половинку лаваша змастіть соусом, покладіть курку та овочі, додайте улюблений сир та згорніть трикутником, поклавши край в кишеньку, що утворилася.
  5. Потім підсмажте лаваші на сухій пательні.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати дуже смачний рататуйз кабачків та томатів.

Источник материала
loader
loader