Столичні оперативники затримали двох молодиків за пограбування неповнолітніх
Столичні оперативники затримали двох молодиків за пограбування неповнолітніх

Столичні оперативники затримали двох молодиків за пограбування неповнолітніх

Столичні оперативники затримали двох молодиків за пограбування неповнолітніх - Фото 1

Зловмисники побили і відібрали особисті речі у 16-ти та 17-ти річних хлопців. За вчинене фігурантам загрожує до десяти років позбавлення волі.

До Печерського управління поліції надійшло повідомленням про пограбування. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

Правоохоронці встановили, що двоє чоловіків у вечірній час неподалік станції метро помітили неповнолітніх. Один із зловмисників підійшов до них та почав бити хлопців, після чого, разом з товаришем відібрали у неповнолітніх мобільні телефони та втекли.

Як повідомив начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва, до вчинення злочину причетні раніше судимий за аналогічний злочин 25-річний уродженець Києва та його 24-річний товариш, мешканець Черкаської області:

«В ході розшукових заходів працівники територіального управління поліції спільно зі співробітниками управління карного розшуку за підтримки аналітиків кримінального аналізу столичного главку встановили та затримали фігурантів в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі, за процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури повідомили затриманим про підозру за часиною четвертою статті 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану».

На час слідства один з молодиків перебуватиме під вартою, а іншому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. За скоєний злочин їм загрожує до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Tweet
Источник материала
loader
loader