Росіяни перекидають на Покровський напрямок нові резерви, – у ЗСУ викрили замисли ворога
Росіяни перекидають на Покровський напрямок нові резерви, – у ЗСУ викрили замисли ворога

Росіяни перекидають на Покровський напрямок нові резерви, – у ЗСУ викрили замисли ворога

Загарбники не відмовляються від захоплення стратегічно важливого міста на Донеччині – Покровська. На певний час просування ворожих сил у напрямку населеного пункту було зупинено. Але наразі противник підсилив свої війська на цій ділянці фронту. Про це розповів в ефірі Київ24 офіцер 1-го окремого загону ЦСП "Омега" Влас.

Чому окупанти поспішають взяти Покровськ

Офіцер наголосив, що метою росіян залишається захоплення Покровська та Донеччини в цілому. Наразі спостерігається висока активність ворога. Окупанти поспішають встигнути скористатися сприятливими умовами погоди. Тому, що коли розпочнуться дощі, проводити штурмові дії росіянам буде дуже складно, або навіть неможливо.

Наскільки мені відомо, ворог не намагається перекидувати війська на Курський напрямок. Навпаки, на Покровському напрямку у них багато резервів. Вони йдуть і йдуть малими групами,
– сказав Влас.

Загарбники намагаються десь закріпитися, а українці вибивають їх.

Зауважимо, щоросіяни змістили акцент атак південніше на Селидове, Українськ, Гостре, Желанне. Нещодавно вони почали перекидати більше артилерії в сторону села Лисівка, розташованого між Новогородівкою та Покровськом, де здійснюють штурми.

Зверніть увагу! Проводиться важливий збір для підрозділу Тимура ГУР МО, який бере участь в секретних операціях проти росіян не лише на землі, а й в морі. Мета – збір на 20 рацій, що є зашифрованими і малопомітними, та координують дії всіх бійців. Долучайтесь, аби нищити ворога та повертати під контроль України наші землі.
Банка: https://send.monobank.ua/jar/3sZERf8f98
Картка: 5375 4112 2217 8944

Теги по теме
Донецкая область
Источник материала
loader
loader