На продаж виставили Dodge Challenger без кузовних панелей
На продаж виставили Dodge Challenger без кузовних панелей

На продаж виставили Dodge Challenger без кузовних панелей

Унікальний кастомний маслкар Dodge Challenger, який існує в єдиному екземплярі, виставили на продаж. Його особливість полягає у конструкції кузова.

Машина виглядає так, ніби була створена для фільму про апокаліпсис. У неї немає жодної кузовної панелі, але є оригінальний хромований трубчастий каркас. Фактично, єдиними зовнішніми елементами, що залишилися у цього екзокара від оригінальної моделі, є фари, капот, задні ліхтарі та колеса.

На продаж виставили Dodge Challenger без кузовних панелей - Фото 1

Незважаючи на такі масштабні модернізації автомобіль зареєстрований і має право на експлуатацію на дорогах загального користування. Під його капотом встановлений 3,6-літровий двигун V6 потужністю 305 к.с. і 364 Нм крутного моменту. У випадку цього конкретного автомобіля потужність передається на задні колеса через автоматичну восьмиступеневу коробку передач. Зазначається, що цю установку запозичили у Challenger 2018 року.

Ще однією цікавою особливістю кастомного маслкару є кілька гігантських сабвуферів, які встановлені на задній палубі разом з антеною у вигляді акулячого плавця. Виручити за цей Challenger власник планує 14 900 доларів, що зовсім небагато, враховуючи унікальність маслкара.

/
На продаж виставили Dodge Challenger без кузовних панелей - Фото 2
На продаж виставили Dodge Challenger без кузовних панелей - Фото 3
Источник материала
loader
loader