Microsoft випустила застосунок Windows для пристроїв iPhone, Mac та Android
Microsoft випустила застосунок Windows для пристроїв iPhone, Mac та Android

Microsoft випустила застосунок Windows для пристроїв iPhone, Mac та Android

Застосунок Windows можна завантажити у Microsoft Store та App Store. Версію для Android ще тестують.

Компанія Microsoft виклала у відкритий доступ застосунок Windows App для операційних систем macOS, iOS, iPadOS, Android та ПК з Windows. Про це повідомило The Verge.

Цей застосунок дозволяє користувачам працювати у Windows віддалено — з хмарних сервісів, зокрема з Windows 365, віртуалнього робочого стола Azure, віддаленого робочого стола.

Microsoft випустила застосунок Windows для пристроїв iPhone, Mac та Android - Фото 1

Інтерфейс застосунка Windows App

Застосунок, який тестували майже рік, пропонує зручні функції, серед яких настроюваний домашній екран, підтримка кількох моніторів та перенаправлення USB, що дає змогу використовувати вебкамери, накопичувачі, принтери так, ніби вони під'єднані безпосередньо до хмари.

Користувачі Windows можуть отримати застосунок у Microsoft Store. Він також доступний в Apple App Store для macOS, iOS та iPadOS. Версія для Android знаходиться на стадії публічного попереднього тестування.

Новий застосунок наразі доступний лише для робочих і шкільних облікових записів Microsoft. Його можуть використовувати працівники, які дистанційно підключаються до робочих ПК з різних пристроїв.

Застосунок Windows можна завантажити у Microsoft Store. Він також доступний у Apple App Store для macOS, iOS та iPadOS. Версія для Android перебуває на стадії попереднього тестування.

  • Читайте також: Windows дозволить копіювати текст з фото на смартфонах Android

Фото: ілюстративно / Microsoft

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги по теме
Microsoft
Источник материала
loader
loader