Сирники без сиру: готуємо унікальний смаколик із ряжанки
Сирники без сиру: готуємо унікальний смаколик із ряжанки

Сирники без сиру: готуємо унікальний смаколик із ряжанки

Сирники можна приготувати зі звичайної ряжанки, інформує Shuba. Вони теж будуть дуже смачними, а для когось навіть кращими, ніж класичні.

Сирники з ряжанки

  • Час: 2 години
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 2 літри ряжанки;
– 1 жовток;
– 60 грамів рисового борошна;
– 3 грами лимонної кислоти.

Приготування:

  1. У каструлю з товстим дном вилийте ряжанку, додайте дрібку лимонної кислоти та підігрійте на помірному вогні до появи пари. Добре перемішайте та зніміть з вогню. Накрийте кришкою та залиште на 40 хвилин.
  2. Після цього поставте друшляк на порожню каструлю, покладіть на нього 2 – 3 шари марлі та повільно вилийте туди ряжанку. Загорніть марлю, сформувавши мішечок, та залиште в друшляку на годину.
  3. Готовий сир перекладіть у миску, додайте жовток, рисове борошно та цукор. Замісіть тісто.
  4. Сформуйте сирники вологими руками та підсмажте їх на пательні до золотистої скоринки з обох боків.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичнушарлотку з абрикосами.

Источник материала
loader
loader