Потрійний екран Huawei Mate XT має, як виявилося, сліди від складання
Потрійний екран Huawei Mate XT має, як виявилося, сліди від складання

Потрійний екран Huawei Mate XT має, як виявилося, сліди від складання

Huawei офіційно представила Mate XT Ultimate Design у Китаї, в мережі з’являються демонстраційні відео, які показують, як виглядає перший у світі телефон із подвійним складанням і потрійним екраном у реальних умовах.
У повністю розкладеному вигляді він надзвичайно тонкий, але декому важко ігнорувати ці складки на дисплеї

Кілька відео з розпакування показують, що Huawei Mate XT постачається в розкладеному положенні, товщина якого в найтоншій частині становить лише 3,6 мм (приблизно 0,14 дюйма), що робить його тоншим за 5,1 мм (приблизно 0,2 дюйма) Pixel 9 Pro Fold від Google . У повністю складеному вигляді Mate XT має товщину 12,8 мм (приблизно 0,5 дюйма), що трохи товщі, ніж Pixel 9 Pro Fold (10,1 мм (приблизно 0,39 дюйма)) і 12,1 мм Samsung Galaxy Z Fold 6 .

Практичний огляд від Gizmochina показує, що дисплей можна використовувати для перегляду кількох вікон додатків одночасно, розмір яких можна змінювати у користувацькі конфігурації. Mate XT також постачається зі спеціальним чохлом для телефону, який захищає пристрій у складеному стані та виконує роль підставки, щоб розташувати його вертикально як у складеному, так і в розкладеному стані.

Невелике колесо завантаження можна ненадовго побачити в деяких відео, коли телефон переходить з режиму одного екрана в режим двох екранів, але дисплей здається досить чуйним під час перемикання між горизонтальною та вертикальною орієнтацією. Одне помітне зауваження, яке можна побачити у відео, опублікованому Android Authority, полягає в тому, що складки дисплея на обох петлях дуже помітні під певними кутами та під певним освітленням, що деяких може розчарувати, хоча це не дивно, враховуючи поточний стан складних дисплеїв. Однак, якщо дивитися прямо, вони здаються малопомітними.

Источник материала
loader
loader