В Україні знімають романтичну комедію «Відпустка наосліп»: хто з зірок у головних ролях
В Україні знімають романтичну комедію «Відпустка наосліп»: хто з зірок у головних ролях

В Україні знімають романтичну комедію «Відпустка наосліп»: хто з зірок у головних ролях

На Закарпатті стартували знімання романтичної комедії «Відпустка наосліп». Робочі матеріали майбутнього фільму презентовали на спеціальному заході «Український день» у межах 81-го Венеційського міжнародного кінофестивалю.

Сюжет фільму, попри його легкий жанр, порушує важливі питання взаємовідносин, що розгортаються на тлі драматичних подій.

«Відпустка наосліп» – це романтична комедія положень, яка занурює нас у сучасну буденність, – розповідає режисерка-постановниця стрічки Валерія Фадєєва. – Особливість картини полягає у висвітленні соціальної місії, а саме адаптації військовослужбовців у тиловому житті. Завдяки вкрапленням побутового гумору західного регіону та мальовничій красі Карпат фільм є дуже автентичним та естетичним».

У головних ролях – Тетяна Малкова та військовослужбовець ЗСУ Даніель Салем.

«Про мою героїню Анну можуть говорити, що вона – пекельне стерво, але для мене це дівчина, яка стала заручницею конструкцій суспільства, – ділиться своїми відчуттями від ролі Тетяна Малкова. – В якийсь момент Анна потрапляє у світ, про який вона дійсно мріяла в глибині душі. І тільки зруйнувавши ці конструкції та дозволивши собі віддатися справжнім мріям, героїня знаходить своє щастя».

Авторка сценарію фільму – Юлія Салімовська, оператор-постановник – Олег Авілов, художник-постановник – Кара Балеян, кастинг-директорка – Марина Большухіна.

Офіційними партнерами проєкту виступили національний онлайн-кінотеатр Sweet.tv та продакшн-компанія FinalCutMedia. Комунікаційний партнер проєкту – Novikova Agency.

Продюсер пост-продакшн фільму – Дмитро Бас, креативний продюсер — Семен Горов, генеральними продюсерами виступили Олексій Лимаренко та Андрій Ногін.

«Ми переконані, що в актуальних українських реаліях, зокрема у період воєнного часу, важливим інструментом взаємодії ринку з міжнародною спільнотою є створення копродукційних ігрових жанрових фільмів та презентація їх на міжнародних майданчиках. Саме тому першу заявку фільму ми презентували на Венеційському кіноринку цього року, – зазначив генеральний продюсер фільму Олексій Лимаренко. – Фільм багатогранно відкриває світові Україну, українську історію та традиції, любов і прості людські стосунки на тлі краси українських Карпат».

Міжнародний кінотеатральний прокат заплановано на 2025 рік.

Фото: пресслужба FinalCutMedia

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader