Starlink Ілона Маска починає роботу в Зімбабве
Starlink Ілона Маска починає роботу в Зімбабве

Starlink Ілона Маска починає роботу в Зімбабве

Компанія Starlink Ілона Маска почала пропонувати свою послугу високошвидкісного Інтернету в Зімбабве через чотири місяці після того, як влада отримала дозвіл на її ліцензування.

Згідно з картою, опублікованою на веб-сайті Starlink , Зімбабве стає 16-ю країною Африки, яка має доступ до високошвидкісного Інтернету. Минулого місяця компанія почала надавати інтернет-послуги сусідній Ботсвані та веде переговори з владою Південної Африки щодо подібної пропозиції.

Комплект Starlink продається за 350 доларів США в Зімбабве, а постійні користувачі платитимуть щомісячну підписку 50 доларів США. Ліцензування компанії , пов’язаної зі SpaceX , у травні призвело до того, що інтернет-провайдери в Зімбабве знизили ціни, намагаючись утримати клієнтів і запобігти виходу американської компанії на внутрішній ринок.

Інші місцеві постачальники послуг, включаючи Dandemutande Investments, заявили, що вони співпрацюють зі Starlink як авторизованим торговим посередником.

«Ми надаватимемо наскрізні послуги від встановлення, обслуговування клієнтів до підписки як частину нашої пропозиції», — сказав електронною поштою головний виконавчий директор Dandemutande Невер Нкубе .

Starlink, яка обслуговує понад 2,6 мільйона клієнтів у всьому світі, надає широкосмуговий доступ до Інтернету, що передається з 5500 супутників, які SpaceX розпочала розгортати у 2019 році.

Источник материала
loader
loader