У Acer з’явився аналог геймбоя з процесором на 39 трлн операцій на секунду
У Acer з’явився аналог геймбоя з процесором на 39 трлн операцій на секунду

У Acer з’явився аналог геймбоя з процесором на 39 трлн операцій на секунду

Комп’ютер Acer Nitro Blaze 7 оснащено процесором серії AMD Ryzen 8040, який може виконувати до 39 трильйонів операцій на секунду (TOPS) за допомогою ШІ, модулями оперативної пам’яті LPDDR5x обсягом 16 ГБ та сховищем місткістю до 2 ТБ.

Таке чудове поєднання характеристик дасть користувачам змогу насолодитися неймовірною плавністю ігрового процесу.

Завдяки зручному сенсорному дисплею формату Full HD із частотою оновлення 144 Гц, який побудовано на основі IPS-матриці, та потужній відеокарті AMD Radeon 780 із підтримкою технологій Radeon Super Resolution і AMD FreeSync Premium пристрій забезпечує повне занурення в атмосферу гри, відтворюючи зображення без затримок.

Кишеньковий ПК оптимізовано для роботи з ОС Windows 11. Він підтримує інноваційну програму Acer Game Space, що інтегрує основні ігрові платформи в одну зручну бібліотеку.

Розробники приділили особливу увагу легкості й компактності пристрою, а також обладнали його швидкодійними засобами підключення до мережі стандарту Wi-Fi 6E, аби користувачі могли розслабитися та відпочити за улюбленою грою будь-де та будь- коли.

Кишеньковий ігровий ПК працює під керуванням ОС Windows 11 і підтримує інноваційну програму Acer Game Space, за допомогою якої користувачі зможуть створити зручну бібліотеку ігор. Розробники створили зручний інтерфейс, який дасть змогу легко відкрити бібліотеку та наповнити її улюбленими іграми. Програма повністю сумісна  найпопулярнішими ігровими платформами. Разом із нею користувачі отримають абонемент PC Game Pass, який забезпечить доступ до сотень найкращих ігор протягом трьох місяців.

Источник материала
loader
loader