Opel покаже водневий Movano та оновлений Combo Electric
Opel покаже водневий Movano та оновлений Combo Electric

Opel покаже водневий Movano та оновлений Combo Electric

До виставки комерційних автомобілів IAA Transportation 2024, яка пройде з 16 по 22 вересня в Ганновері, компанія Opel підготувала низку новинок. На об’єднаному стенді Stellantis відбудеться світова прем’єра фургону Movano Hydrogen – із силовою установкою на водневих паливних елементах. Машина має запас ходу до 500 км (WLPT) та заправляється менш ніж за 5 хвилин.

Електромотор розвиває 110 кВт та 410 Нм і може працювати в режимі генератора при рекуперації, заряджаючи батарею ємністю 11 кВт.год. Компоненти приводу та водневі балони розміщені таким чином, щоб забезпечити корисний об’єм вантажного відсіку до 17 м куб. Вантажопідйомність автомобіля складає 1370 кг.

Opel покаже водневий Movano та оновлений Combo Electric - Фото 1

В експозиції також буде представлено оновлений розвізний фургон Combo Electric. Зовні машина відрізняється носовою частиною у фірмовому стилі Opel Vizor. Вперше у класі автомобіль отримав адаптивні матричні фари Intelli-Lux. Літій-іонні батареї забезпечують запас ходу до 354 км (WLPT), що на 80 км більше, ніж попередник. У Німеччині машину можна буде купити від 31 250 євро (без урахування ПДВ).

Opel покаже водневий Movano та оновлений Combo Electric - Фото 2

Opel Rocks-e (2021)

Найменшою моделлю розвізної Opel на виставці IAA Transportation 2024 стане електричний квадроцикл Rocks Electric з комплектом Kargo – з вантажним модулем в двомісній кабіні. При субкомпактних габаритних розмірах (2,41 х 1,39 х 1,52 м) машинка має дуже малий радіус розвороту – 7,2 м. Запас ходу становить 75 км, що цілком достатньо для міської доставки на останній милі.

Источник материала
loader
loader