Samsung представила унікальний смартфон
Samsung представила унікальний смартфон

Samsung представила унікальний смартфон

Компанія Samsung представила новий унікальний смартфон на основі квантових обчислень, про що повідомляє Gizmochina. Ця новинка, названа Galaxy Quantum5, є вдосконаленою версією Galaxy A55 з підвищеним рівнем безпеки. Для створення цього смартфона Samsung співпрацювала з SK Telecom та ID Quantique, результатом чого став чіп безпеки Quantum 5.

Чіп Quantum 5 використовує принципи квантової фізики для генерації випадкових чисел, що є надійнішими порівняно з традиційними методами. Завдяки цьому, чіп забезпечує створення справжніх випадкових і непередбачуваних чисел, які використовуються для шифрування і дешифрування даних на смартфоні, включаючи біометричні дані, акаунти і паролі.

Запуск Galaxy Quantum5 є важливим кроком до впровадження квантових обчислень у повсякденному житті. По технічним характеристикам Galaxy Quantum5 аналогічний звичайному Galaxy A55: він працює на процесорі Exynos 1480, має 8 ГБ оперативної і 128 ГБ внутрішньої пам’яті, а також 6,6-дюймовий Super AMOLED дисплей з частотою оновлення 120 Гц. Ціна «квантового смартфона» становить 618 200 корейських он, що дорівнює приблизно $465. Наразі цей девайс доступний тільки в Південній Кореї.

Источник материала
loader
loader