На старі iPhone експерти не радять ставити iOS 18
На старі iPhone експерти не радять ставити iOS 18

На старі iPhone експерти не радять ставити iOS 18

До офіційного релізу фінальної версії iOS 18 залишаються лічені тижні. Водночас Тайлер Морган, колишній співробітник Apple і експерт у сфері продажів, звернувся до власників яблучних пристроїв із попередженням про те, що встановлення новітньої версії iOS може призвести до зниження продуктивності.

Мова про смартфони, випущені понад 3 роки тому. Компанія Apple представляє iOS 18 як одне з найбільш значущих оновлень програмного забезпечення для iPhone. Одним із головних аспектів є інтеграція нейромережевих технологій. Експерт зазначив, що уповільнення роботи телефону може проявитися не відразу після встановлення оновлення, а через деякий час.

За словами фахівця, нова операційна система буде оптимально функціонувати на майбутніх iPhone 16 і моделях iPhone 15 Pro. Однак для інших пристроїв вона виявиться занадто ресурсоємною: після її встановлення батарея почне швидше зношуватися, а продуктивність знизиться без очевидних причин. Якщо ваш смартфон працює стабільно і оновлення iOS не є для вас пріоритетом, краще утриматися від встановлення.

Источник материала
loader
loader