Коли Apple презентує нові гаджети: названо офіційну дату
Коли Apple презентує нові гаджети: названо офіційну дату

Коли Apple презентує нові гаджети: названо офіційну дату

Компанія Apple оголосила дату своєї наступної презентації. Зокрема, 9 вересня 2024 року о 20:00 за київським часом буде представлено iPhone 16. Про це пише The Verge.

У лінійці iPhone 16 і 16 Plus камери на задній панелі будуть вертикальними. Передбачається, що Apple залишить три камери. У нових айфонів буде більший екран, а ще в лінійці зʼявиться новий бронзовий колір.

Apple оголосила дату своєї наступної презентації
Apple оголосила дату своєї наступної презентації
скріншот

Нові iPhone 16 матимуть кнопку Action Button – раніше вона була ексклюзивною для лінійки Pro в iPhone 15. Також у лінійці iPhone 16 може зʼявитися нова кнопка, призначена для зйомки фотографій і відео.

Штучний інтелект Apple Intelligence та його функції стануть важливою частиною презентації. Зараз штучний інтелект Apple можуть підтримувати лише iPhone 15 Pro та 15 Pro Max, однак він буде і в усіх моделях iPhone 16.

Крім того, на презентації Apple покаже годинник Apple Watch Series 10 і дві версії нових навушників AirPods 4.

За інформацією інсайдерів, після презентації нові iPhone надійдуть у продаж 20 вересня. Це дозволить Apple зафіксувати частину доходу від продажу пристроїв у поточному фінансовому кварталі, що особливо важливо на тлі деякого зниження продажів смартфонів та девайсів у попередніх кварталах.

Аналітики прогнозують, що виручка Apple у наступному кварталі, який збігається з сезоном відпусток, зросте на 7% до $128,4 млрд, значною мірою завдяки продажам нових iPhone.

Як повідомлялося, у першому кварталі цього року продажі смартфонів компанії Apple скоротилися на 9,6%.

До слова, згідно з даними дослідження Kantar’s BrandZ, американська компанія Apple стала першою у світі з вартістю бренду у понад $1 трлн.

Источник материала
loader
loader