Galaxy Z Fold 6 Slim наближається до запуску
Galaxy Z Fold 6 Slim наближається до запуску

Galaxy Z Fold 6 Slim наближається до запуску

Починаючи з 2019 року, Samsung постійно випускає один складний пристрій у стилі книжки щороку. Тепер очікується, що компанія розширить свою лінійку за допомогою другого складаного пристрою у стилі книжки в серії шостого покоління, ймовірно, під назвою Galaxy Z Fold 6 Slim.

В останніх новинах пристрій Samsung з номером моделі SM-F958N був помічений на платформі сертифікації Корейського дослідницького інституту хімічної промисловості (KTR). Цей номер моделі дуже нагадує SM-F956N Galaxy Z Fold 6, що свідчить про те, що це може бути Galaxy Z Fold 6 Slim. Ця сертифікація вказує на те, що пристрій буде доступний у Південній Кореї.

Galaxy Z Fold 6 Slim наближається до запуску - Фото 1

Згідно з повідомленнями з Південної Кореї, Galaxy Z Fold 6 Slim може бути представлений у країні 25 вересня. Він також може дебютувати в Китаї як Samsung Galaxy W25, конкуруючи з майбутніми складаними смартфонами від таких брендів, як Huawei та Honor. Наявність у США та інших ринках залишається невизначеною.

Як випливає з назви, очікується, що Galaxy Z Fold 6 Slim буде тоншою версією нещодавно випущеного Galaxy Z Fold 6. Ймовірно, це буде найтонший складний пристрій Samsung на сьогодні, хоча він може бути не таким тонким, як Honor Magic V3. За чутками, Galaxy Z Fold 6 Slim може мати 10 мм у закритому стані, у порівнянні з 12,1 мм у Galaxy Z Fold 6.

У звіті стверджується, що Galaxy Z Fold 6 Slim не підтримує S Pen

Щоб досягти цієї зменшеної товщини, Samsung, як повідомляється, видалив відсік для S Pen і 0,3-міліметрову плівку для оцифровки, необхідну для роботи S Pen. У той час як іншим виробникам вдалося зменшити товщину без шкоди для функцій, цей крок, можливо, спрямований на те, щоб ще більше відрізнити Galaxy Z Fold 6 Slim від його брата, Galaxy Z Fold 6. Тим не менш, це все ще чутки, і читачам слід сприймати цю інформацію з увагою. щіпка солі.

Источник материала
loader
loader