Неймовірний об'єм від коренів: як зробити ефектну "укладку русалоньки"
Неймовірний об'єм від коренів: як зробити ефектну "укладку русалоньки"

Неймовірний об'єм від коренів: як зробити ефектну "укладку русалоньки"

У мережі блогерка показала та описала покрокову інструкцію, як повторити укладку, та відразу продемонструвала результат. Вона додала, що така зачіска також зручна, оскільки волосся треба заплітати на ніч.

Як повторити "укладку русалоньки"

Блогерка у мережі розповіла, що на просторах тіктока натрапила на "укладку русалоньки" й вирішили її повторити. Так, вона дала детальну інструкцію, як її зробити:

  1. Прочесати волосся й розділити навпіл. Щоб інша половина волосся не заважала, її можна зафіксувати шпилькою чи гумкою. Волосся можна ділити як на рівний центральний проділ, так і зигзагом.
  2. Зволожити волосся водою. Важливо на цьому етапі злегка намочити волосся.
  3. Зачесати волосся наперед.
  4. Поділити волосся на 3 рівних частини й заплести звичайну косу. Заплітати її варто максимально близько до голови й туго, щоб пасма добре трималися.
  5. Косу зафіксувати гумкою.
  6. Повторити той самий алгоритм з іншою половиною волосся.

Як зробити "укладку русалоньки": дивіться відео

Блогерка також дала кілька рекомендацій, щоб укладка дійсно була гарною. По-перше, косички треба заплітати на ніч, а тому зволожувати їх треба злегка, адже вони можуть не встигнути висохнути до ранку. Якщо ж косички заплітати лише на кілька годин, то варто обов'язково використовувати стайлінг – без нього довго завиток не протримається.

По-друге, щоб локони були рівномірними, волосся треба намагатися ділити порівну. Мовиться не лише про поділ навпіл, а й про пасма всередині коси. Що ж стосується проділу, то блогерка радить експериментувати з різними способами, щоб знайти свій ідеальний.

Блогерка також зауважила, що така укладка має безліч переваг.

Перше – це дуже легко. Для тих, хто, як і я, не вміє заплітати "колоски", цей варіант – просто супер, адже заплестися дуже легко. Друге – з цими косичками дуже зручно спати. Третє – з таким способом хвилі починаються біля коренів, що робить зачіску супероб'ємною,
– наголосила дівчина.

Який вигляд має "укладка русалоньки", якщо заплести коси на ніч: дивіться відео

До слова, користувачам мережі дуже сподобалася така укладка. Чимало дівчат зізналося, що також будуть повторювати такий спосіб, навіть – на короткому волоссі.

Источник материала
loader
loader