Де дивитися футбольний матч «Динамо» - «Рейнджерс»
Де дивитися футбольний матч «Динамо» - «Рейнджерс»

Де дивитися футбольний матч «Динамо» - «Рейнджерс»

6 серпня футболісти київського «Динамо» проведуть перший матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів-2024/2025.

Суперником «біло-синіх» стане віцечемпіон Шотландії «Рейнджерс». Номінально домашній для нашої команди поєдинок пройде у польському місті Любліні на стадіоні «Люблін Арена». У прямій трансляції гру покажуть телеканали «2+2», «Динамо TV». Матч також можна подивитися на каналі «Динамо Київ» у Youtube, передає Укрінформ.

Зустріч розсудить суддівська бригада з Литви. Головний арбітр - 36-річний Донатас Румшас, який почав працювати на міжнародних матчах з 2016 року. Лансмени - Александр Радіус і Довідас Сужеделіс, четвертий рефері - Робертас Шмітас.  

Відеоасистент арбітра - Бартош Франковський, помічник відеоасистента - Томаш Мусял (обидва - Польща).

У другому раунді кваліфікації найпрестижнішого єаропейського футбольного турніру динамівці розгромили сербський «Партизан» (6:2 - у Любліні та 3:0 - у Белграді). Шотландці у першому турі чемпіонату країни зіграли на виїзді унічию із бронзовим призером Прем'єршипу «Гартсом» - 0:0.

Історія зустрічей «Динамо» та «Рейнджерс» дотепер налічувала лише два матчі. У сезоні-1987/1988 суперники грали в 1/16 фіналу Кубка європейських чемпіонів. Шотландцям вдалося пройти команду Валерія Лобановського (0:1 - у Києві та 2:0 - у Глазго). 16 вересня на Республіканському стадіоні столиці України (нині - НСК «Олімпійський») на 73-й хвилині м'яч з пенальті забив Олексій Михайличенко.

Телетрансляція поєдинку «Динамо» - «Рейнджерс» розпочнеться у вівторок о 21.00 за київським часом.

Фото.fcdynamo.com.

Теги по теме
футбол Польща Спорт Динамо Лига чемпионов
Источник материала
loader