На Харківщині внаслідок ДТП загинуло троє людей
На Харківщині внаслідок ДТП загинуло троє людей

На Харківщині внаслідок ДТП загинуло троє людей

Через зіткнення вантажівки та легкового автомобіля на місці аварії не сумісні з життям травми отримав 42-річний пасажир «ВАЗу». З численними травмами трьох пасажирів, серед яких двоє малолітніх дітей, та водія доставили до лікарні. Через деякий час в медичному закладі помер 5-річний хлопчик та його 35-річна мати. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

23 липня близько 10:40 до поліції надійшла інформація про те, що неподалік села Катеринівка сталося зіткнення вантажного автомобіля «МАН» та «ВАЗ-2109».

Внаслідок аварії на місці загинув пасажир легковика. Троє пасажирів та водій даного автомобіля були доставлені до районної лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості. Серед потерпілих були дворічний та п’ятирічний хлопці.

Близько 12:40 до поліції надійшло повідомлення про те, що в лікарні померла 5-річна дитина. Ще згодом черговий лікар повідомив, що померла 35-річна мати хлопчика.

На місце ДТП виїжджала слідчо-оперативна група слідчого управління ГУНП в Харківській області та Лозівського РВП. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Всі обставини аварії встановлюються.

Источник материала
loader
loader