Учасники додаткової сесії НМТ отримали в е-кабінетах персональні запрошення
Учасники додаткової сесії НМТ отримали в е-кабінетах персональні запрошення

Учасники додаткової сесії НМТ отримали в е-кабінетах персональні запрошення

Вступники, які зареєструвалися на додаткову сесію національного мультипредметного тесту, у понеділок, 8 липня, отримали у персональних кабінетах запрошення із зазначенням адреси тимчасового екзаменаційного центру і дати тестування.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти, передає Укрінформ.

«У персональних кабінетах учасників додаткової сесії національного мультипредметного тесту (НМТ) розміщено запрошення. У них зазначено адресу тимчасового екзаменаційного центру, де учасник проходитиме тестування, та дату тестування», - ідеться в повідомленні.

В УЦОЯО наголосили, що початок тестування для учасників, які проходитимуть НМТ в Україні, указано за київським часом, а для учасників, які під час реєстрації виявили бажання проходити НМТ за кордоном, - за місцевим часом населеного пункту, де розташований тимчасовий екзаменаційний центр.

Важливо заздалегідь спланувати графік на визначений у запрошенні день тестування, а також прокласти маршрут доїзду, адже в разі запізнення учасника НМТ не допустять до тимчасового екзаменаційного центру, зазначили у центрі.

В УЦОЯО застерігли від поширення інформації про місце проведення НМТ, а також передавання персональних даних стороннім особам, зокрема в будь-яких телеграм-каналах, які обіцяють буцімто оперативне інформування щодо вступних іспитів.

Додаткова сесія НМТ розпочнеться 11 липня і триватиме до 19 липня. Свої результати за шкалою 100-200 балів потенційні бакалаври отримають до 26 липня 2024 року.

Як повідомляв Укрінформ, згідно з календарним планом проведення національного мультипредметного тесту на поточний рік, затвердженим Міністерством освіти і науки України, додаткова сесія НМТ цьогоріч триватиме з 11 до 19 липня.

Теги по теме
ВНО
Источник материала
loader
loader