Смертельне ДТП на Рівненщині: поліція назвала версії
Смертельне ДТП на Рівненщині: поліція назвала версії

Смертельне ДТП на Рівненщині: поліція назвала версії

Правоохоронці розглядають кілька версій смертельної ДТП поблизу села Верхів у Рівненській області, серед яких пошкодження колеса вантажного автомобіля. Про це повідомила поліція Рівненської області.

Усі 14 загиблих ідентифіковані, це жителі Хмельницької та Рівненської областей від 20 до 67 років. Загиблому хлопчику 4 липня виповнилося шість років.

Серед загиблих - батьки дитини. Вижила в аварії його 57-річна бабуся - мешканка Нетішина. У неї медики діагностували закритий перелом передпліччя, закриту черепно-мозкову травму та забої грудної клітки.

Загрози її життю немає. Потерпілу вже допитали слідчі. Усе, що вона бачила - як на автобус їде вантажівка.

"Наразі розглядаються кілька версій щодо причин цієї трагедії. Перша - це пошкодження колеса вантажного автомобіля, внаслідок чого він виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з маршрутним автобусом", - повідомив на брифінгу начальник Рівненської обласної прокуратури Андрій Рудницький.

Крім того, розглядаються ще кілька версій, зокрема щодо випуску власником та службовими особами суб'єктів господарювання технічно несправних транспортних засобів, неуважності водія та порушення ним ПДР, а також обставин непереборної сили.

"Для перевірки цих версій наразі вже проведено огляд місця події із залученням фахівців та експертів. Призначено 18 експертиз, зокрема автотехнічні та судово-медичні. У рамках проведення судово-медичних експертиз розглядатиметься і питання про наявність алкоголю в крові водіїв. Наразі допитано свідків ДТП та очевидців. Слідство триває", - підкреслив Рудницький.

Раніше повідомлялось, що в Рівненській області сталася серйозна ДТП, маршрутний мікроавтобус зіткнувся з автоцистерною. Одна жінка вижила, загинули 14 осіб, зокрема 6-дитяча дитина.

фыв

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader