У Дніпрі охорона нардепа Тищенка побила чоловіка
У Дніпрі охорона нардепа Тищенка побила чоловіка

У Дніпрі охорона нардепа Тищенка побила чоловіка

У Дніпрі група людей у камуфльованій формі та балаклавах побила чоловіка. Поліція відкрила два кримінальні провадження.

Про це 20 червня повідомила поліція Дніпропетровської області.

Повідомляють, що невідомі особи в камуфльованому одязі та балаклавах завдали 33-річному чоловікові тілесних ушкоджень і незаконно утримували його. Інцидент стався 20 червня приблизно о 13:45 на проспекті Яворницького в Дніпрі.

За цим фактом слідчі відділення поліції № 5 Дніпровського РУП відкрили два кримінальні провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі) Кримінального кодексу України.

Представники громадськості повідомляли в соцмережах, що 20 червня в Дніпрі люди у формі напали на військового-добровольця Дмитра Павлова (позивний "Син").

Блогер Ігор Лаченков заявив, що за його інформацією Дмитро Павлов вступив у суперечку з народним депутатом Миколою Тищенком і його охороною.

Невідомі без розпізнавальних знаків у балаклавах вихопили дитину з рук чоловіка, скрутили його і почали бити.

Народний депутат Микола Тищенко заявив, що під час проведення обшуків шахрайських ботоферм у Дніпрі на представників поліції було скоєно напад, завдано тілесних ушкоджень середньої тяжкості та розбито боді-камеру.

"Напад нібито скоїв друг Максима Хомка, одного з організаторів шахрайських ботоферм. Слідство перевіряє цю інформацію, він уже дав свої свідчення", - заявив нардеп.

Також він повідомив, що після нанесення кількох ударів слідчому, який працював на обшуку, чоловік у білій футболці намагався втекти, а також демонстративно зняв штани перед поліцейським під час складання на нього заяви.

Слід зазначити, що в повідомленні поліції не йдеться про напад на їхніх співробітників.

Источник материала
loader
loader