Художня гімнастка Нікольченко оголосила про завершення кар'єри
Художня гімнастка Нікольченко оголосила про завершення кар'єри

Художня гімнастка Нікольченко оголосила про завершення кар'єри

Українка не потрапила до складу збірної на чемпіонат Європи.

21-річна художня гімнастка Влада Нікольченко у своєму Інстаграмі оголосила про завершення своєї професійної кар'єри, передає Укрінформ.

«Закриваю двері та впевнено лечу вперед, на зустріч новому. Я офіційно завершую свою спортивну карʼєру гімнастки. [...] На жаль, іноді буває багато несправедливості в нашому житті, я з цим стикаюсь, як і всі ми, але після одної [несправедливості] вирішила, що досить і це стане крапкою. Чи шкодую я про це? Ні, анітрошки», — написала художня гімнастка.

Нікольченко не потрапила до складу збірної України на ЧЄ, а менш ніж через неділю після його завершення оголосила про завершення кар'єри.

У минулому Влада Нікольченко — лідерка збірної України з художньої гімнастики. У 2019 році спортсменка вперше піднялася на п'єдестал чемпіонату світу та Європи, а також Європейських ігор, здобувши бронзові медалі.

У період з 2021 до 2023 року Нікольченко мала перерву у кар'єрі, про яку оголосила перед стартом Олімпійських ігор у Токіо. Тимчасову паузу художня гімнастка пояснювала проблемами зі здоров'ям.

Фото: Getty Images 

Источник материала
loader
loader