Суд на Львівщині звільнив від покарання поляка за смертельну ДТП
Суд на Львівщині звільнив від покарання поляка за смертельну ДТП

Суд на Львівщині звільнив від покарання поляка за смертельну ДТП


Суд звільнив чоловіка від відбування основного покарання, натомість призначивши лише іспитовий термін.


Кам’янка-Бузький районний суд Львівщини виніс вирок поляку, який у березні на трасі Київ-Чоп неподалік села Дідилів скоїв смертельну ДТП. Громадян Польщі уникнув ув’язнення. Відповідне рішення суду у судовому реєстрі.
 
Аварія сталась 15 березня на трасі Київ-Чоп неподалік села Дідилів. 49-річний поляк, який керував вантажівкою Scania, виїхав на смугу зустрічного руху, де в’їхав у КамАЗ. 25-річний водій другого авто отримав важкі травми, від яких помер у лікарні.
 
Щодо громадянина Польщі порушили кримінальну справу через вчинення смертельної ДТП. У суді він визнав свою провину. За словами чоловіка, під час руху він захотів дістати напій, який був у нього в холодильнику, та відволікся від дороги. Його вантажівка виїхала на смугу зустрічного руху, де зіткнулася із КамАЗом.
 
Обвинувачений заявив, що відшкодував завдану шкоду сім’ї загиблого. У суді сестра загиблого підтвердила, що обвинувачений виплатив моральну та матеріальну компенсації. У неї немає претензій до нього і вона просила не призначати йому тюремне ув’язнення.
 
Суд визнав поляка винним у вчиненні смертельної ДТП та призначив чотири роки тюрми з дворічною забороною керувати автомобілями. Однак звільнив чоловіка від відбування основного покарання з дворічним іспитовим терміном.

Нагадаємо, 17 травня на Броварському проспекті в Києві сталася смертельна ДТП. У результаті аварії загинула дитина, а вагітна жінка та чоловік у важкому стані опинилися в лікарні.

8 травня у Житомирській області в ДТП загинули волонтери з Львівщини. Автомобіль DAF, який рухався в напрямку Києва, зіткнувся з вантажівкою Mersedes Benz Atego, що стояла на узбіччі.



Теги по теме
ДТП Львовская область
Источник материала
loader
loader