Усик – Ф'юрі: онлайн-трансляція бою за звання абсолютного чемпіона світу
Усик – Ф'юрі: онлайн-трансляція бою за звання абсолютного чемпіона світу

Усик – Ф'юрі: онлайн-трансляція бою за звання абсолютного чемпіона світу

В ніч з 18 на 19 травня у Саудівській Аравії відбудеться грандіозний вечір боксу. В Ер-Ріяді на стадіоні "Kingdom Arena" пройде бій за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі, пише 24 Канал.

Бій за всі пояси

Претендентами є Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Саме їм належать всі чотири пояси у цій ваговій категорії. Британець є чемпіоном за версією WBC, тоді як українець – за версіями WBA, WBO та IBF.

Тож надважка вага вперше з 1999 року отримає абсолютного чемпіона світу. Тоді всі три з трьох поясів зібрав Леннокс Льюїс, який здолав Евандера Холіфілда. Досі ані Ф'юрі, ані Усик не зазнали жодної поразки на професійному рівні.

Олександр має 21 перемогу у 21-му бою, тоді як на рахунку Тайсона – 34 перемоги та одна нічия у 35-ти зустрічах. Напередодні бою Усик – Ф'юрі в Ер-Ріяді відбудеться ще дев'ять поєдинків в андеркарді:

  1. Девід Ньїка – Майкл Зейтц
  2. Айзек Лоу – Хасібулла Ахмаді
  3. Мозес Ітаума – Ілля Мезенцев
  4. Даніель Лапін – Отавіу Пудівітр
  5. Сєргєй Ковальов – Робін Сафар
  6. Марк Чемберлен – Джошуа Вахаб
  7. Агіт Кабаєл – Френк Санчес
  8. Джо Кордіна – Ентоні Какаче
  9. Джей Опетая – Майріс Брієдіс

Де дивитися матч

Дивитися онлайн бій Усик – Ф'юрі на території України можна буде на ОТТ-платформі Megogo. Початок зустрічі – орієнтовно о 00:30 за київським часом.

Сайт 24 Каналу проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі. Тут також будуть опубліковані всі важливі моменти зустрічі, а також повний відеоогляд бою після закінчення.

Теги по теме
Бокс Александр Усик
Источник материала
loader
loader